object beveiliging

Bij objectbeveiliging kunt u denken aan het beveiligen van onder andere casino’s, hotels, bedrijfspanden, woonhuizen, zorginstellingen, overheidsgebouwen, scholen, bedrijfsterreinen en meer.

Inbraak, brand, vernieling, diefstal en ongewenste personen kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw bedrijf of object, direct of indirect. Het is in de maatschappij gebleken dat de aanwezigheid van een beveiliger of beveiligers wel degelijk zijn effect heeft binnen of buiten een bedrijfspand. De kansen op bijvoorbeeld inbraak, insluiping, diefstal, brand en vernieling zijn geminimaliseerd omdat een aanwezige beveiliger snel in kan grijpen als zich een calamiteit voordoet.

De taken van een objectbeveiliger kunnen onder andere bestaan uit signaleren,alarmeren, observeren, rapporteren, toegangscontrole, visitatie, brandsluitronde, sleutelbeheer, receptie diensten, BHV, portiersdiensten, huismeester/conciërgediensten, cameracontrole, surveillancerondes, bezoekersregistratie en controle op binnenkomende en uitgaande goederen.

Wij leveren u vakbekwame gediplomeerde en representatieve beveiligers, die sociaal en dienstverlenend ingesteld zijn mede door hun ervaring en opleiding(en).

Onze beveiligers weten wat er van hun verwacht word en hier voldoen ze dan ook aan. Ook kunnen wij u voorzien van mobiele surveillance bij uw object dit wordt uitgevoerd in een herkenbare auto, of eventueel een onherkenbare auto.